Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

De kans dat u al eens bent benaderd door de blinking boys van een bureau voor zoekmachine-optimalisatie (SEO) is groot. SEO is hot, en niet zonder reden. Het gebruik van gecategoriseerde overzichten (zoals Startpagina.nl) neemt zienderogen af. Zoekmachines (met name Google) hebben de regie overgenomen. De positie van uw website in de organische resultaten van zoekmachines bepaalt dus mede het aantal bezoekers op uw website (en daarmee de belangstelling voor uw product of dienst).

SEO is geen op zichzelf staande dienst. Het omvat de analyse en het aanpassen van de techniek, de content en de vernieuwingsfrequentie van uw website, maar ook omgevingsfactoren als het aantal links naar uw website.

Relevantie is ons belangrijkste criterium. Want wat koopt u voor een gelokte bezoeker die helemaal niet op zoek is naar uw dienst of die wordt teleurgesteld bij de aanblik van een rammelende website?

De aanpak van Cubique onderscheidt zich door maatwerk. En dat loont: websites van Cubique scoren uitstekend bij het zoeken op relevante zoektermen.

Wilt u ook een hogere waardering van uw bezoekers? Maak dan vandaag nog een vrijblijvende afspraak.


Contact opnemen

Anti-spam: klik op het anker.