In 6 stappen naar een succesvolle website

Wat kunt u verwachten van het proces rond een nieuwe website?

 1. Functioneel ontwerp
  Alles begint met een goed plan. Daarom gaan wij eerst om de tafel om het functioneel ontwerp (lees: het concept van uw website) vast te stellen. Samen inventariseren we welke informatie op welke plaats moet komen om uw website tot een succes te maken
 2. Grafisch ontwerp
  Het functioneel ontwerp vertalen naar aansprekend design is de volgende stap. Uiteraard moet dit in overeenstemming zijn met uw huisstijl. Niet schreeuwerig maar sprekend! Lees verder ».
 3. Technische realisatie
  In de derde fase wordt het design omgezet naar een goed werkende website. Cubique zorgt dat alles werkt, in alle browsers, op alle devices. Ook maken wij in deze fase het content management systeem, zodat u de content zelf op uw website kunt plaatsen. Lees verder ».
 4. Oplevering in bèta
  Na de technische realisatie wordt de website grondig getest op de server van Cubique. We kijken met u mee en geven desgewenst graag ons advies. Zijn er nog wijzingen nodig? Moeten er nog probleempjes worden opgelost? We ‘fixen’ het snel voor u.
 5. Eindelijk, we gaan live!
  Het is altijd weer een mooi moment: de website gaat online. Dit is ook het moment waarop we gaan bijhouden hoe uw website presteert en hoe de eerste reacties van de bezoekers zijn.
 6. Online marketing
  Achterover leunen en afwachtend toekijken zodra uw website online is, is niet aan te raden. Maak werk van uw merk! Cubique kan begeleiden bij het opzetten van een passende vorm van internet marketing Lees verder ».

 


Contact opnemen

Anti-spam: klik op het anker.