Webdevelopment

Cubique realiseert websites met de nieuwste technieken en volgens de nieuwste standaarden. Wij staan garant voor perfect functionerende websites, zowel voor uw bezoekers als in het beheer, websites die goed worden weergegeven in alle browsers, en natuurlijk ook op tablets en mobiele telefoons.

Of het nu gaat om een eenvoudige, informatieve website of een dynamische, veeleisende webapplicatie, Cubique heeft de technische kennis in huis. Met 15 jaar ervaring zijn we in staat voor iedere organisatie een website te ontwikkelen die volledig aansluit op de specifieke wensen.

Voor het beheer van websites heeft Cubique een eigen cms (content management systeem) ontwikkeld dat precies de opties biedt die passen bij uw website en in een later stadium zo nodig gemakkelijk kan worden uitgebreid. Hebt u geen tijd voor onderhoud? Het kan aan Cubique worden uitbesteed.

Ook om hosting hoeft u zich geen zorgen te maken. Cubique kan adviseren over het juiste hostingpakket en dit voor u configureren. Eventueel maken we ook de email-adressen voor u aan. In de meeste gevallen werken wij samen onze partner YourHosting.

Overigens: Cubique ontwikkelt ook websites in opdracht van andere ontwerpbureaus. Bent u op zoek naar een developer die een ontwerp ‘tot de pixel nauwkeurig’ omzet in een goed functionerende website? Neem contact met ons op!

Webdesign

Het oog wil verleid worden met een fris en eigentijds design, dat uitnodigt tot interactie. Een goed design laat zien wie u bent en hoe u werkt.

Lees verder »

Internet marketing

Website prima op orde. Check. Goede positie in Google. Check. Mooi. Maar u wilt meer. U wilt nieuwe klanten voor uw product vinden en de interesse voor uw organisatie vergroten.

Lees verder »


Contact opnemen

Anti-spam: klik op het anker.