Webdesign

Het oog wil verleid worden met een fris en eigentijds design, dat uitnodigt tot interactie. Een goed doordacht en aantrekkelijk ontwerp representeert uw huisstijl en past bij uw doelgroep. Een goed design laat zien wie u bent en hoe u werkt. Daarom besteedt Cubique aan design minstens zoveel aandacht als aan functionaliteiten. Cubique wordt gewaardeerd om haar uitnodigend design van websites met een intuïtieve, gemakkelijke bediening.

In het ontwerp houden wij rekening met interactieve elementen èn met de eigenschappen van de website op kleinere devices. Wist u dat al bijna een derde van alle websitebezoeken via smartphones en tablets verloopt? Wist u dat responsive websites beter scoren in Google? 'Mobile first' is een van onze uitgangspunten.

Aangezien elk bedrijf uniek is, maakt Cubique altijd unieke ontwerpen. Speciaal voor kleine bedrijven en startups hebben wij het aantrekkelijk geprijsde instappakket 'Smallsite'.

Webdevelopment

Cubique realiseert websites met de nieuwste technieken en volgens de nieuwste standaarden. Wij staan garant voor perfect functionerende websites, zowel voor uw bezoekers als in het beheer.

Lees verder »

Internet marketing

Website prima op orde. Check. Goede positie in Google. Check. Mooi. Maar u wilt meer. U wilt nieuwe klanten voor uw product vinden en de interesse voor uw organisatie vergroten.

Lees verder »


Contact opnemen

Anti-spam: klik op het anker.